За нас

   „ ДЕФО ВАРНА” ЕООД  e специализирана в производството, доставката и монтажа на всички видове алуминиеви и ПВЦ дограми, щори  и други. За своите клиенти фирмата предлага и голямо разнообразие от стъклопакети и аксесоари за дограма. Освен висококачествената PVC и алуминиева дограма, ние предлагаме производство и монтаж на различни  метални и покривни конструкции, парапети, строителни ремонти .  

 

   В офиса на фирмата  клиентите могат да получат  винаги точна и пълна  информация за избрания продукт. Проектанско - консултанската дейност се извършва от екип квалифицирани инженери.

Прилага се индивидуален подход, така че всеки отделен клиент да получи обективна техническа и ценова информация съобразно своите нужди.

Фирмата разполага със собствена производствената база в град Варна.Монтажните екипи са оборудвани с най-съвременни уреди и инструменти, разполагат със собствен специализиран транспорт.

   „ДЕФО ВАРНА” ЕООД е оторизирана по „Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома REECL"  за  извършване на  енергийноефективни дейности.

 

   В производството на PVC-дограма ние в „ ДЕФО ВАРНА” ЕООД  използваме само висококачествени материали, защитили съответните сертификати, на базата на които нашите клиенти получават максимална гаранция за качеството на крайния продукт.