Този сайт използва бисквитки (Cookies). За да продължите да използвате сайта приемаме, че сте съгласни с използването им. Запознайте с политиката ни за защита на личните Ви данни тук

Приемам условията

За нас

„ДЕФО ВАРНА“ ЕООД e специализирана в производството, доставката и монтажа на всички видове алуминиева и PVC дограма, врати, щори и други продукти от алуминий и PVC. Фирмата предлага голямо разнообразие от стъклопакети и аксесоари за дограма.

Клиентите ни могат да получат винаги точна и пълна информация за избрания продукт. Проектантско – консултантската дейност се извършва от екип квалифицирани специалисти. Прилага се индивидуален подход, така че всеки отделен клиент да получи обективна техническа и ценова информация съобразно своите нужди. Фирмата разполага със собствена производствената база в град Варна. Монтажните екипи са оборудвани с най-съвременни уреди и инструменти, разполагат със собствен специализиран транспорт.

„ДЕФО ВАРНА“ ЕООД е оторизирана по „Програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома REECL“ за извършване на енергийноефективни дейности.

В производството на PVC-дограма ние в „ ДЕФО ВАРНА” ЕООД използваме само висококачествени материали, защитили съответните сертификати, на базата на които нашите клиенти получават максимална гаранция за качеството на крайния продукт.